Sport

2018.12.10. 09:53

DVSC: sok fiatal kapott bizalmat, éltek is vele

Debrecen - Köstner Vilmos, a Loki vezetőedzője elégedett volt a játékosok hozzáállásával.

Debrecen - Köstner Vilmos, a Loki vezetőedzője elégedett volt a játékosok hozzáállásával.

A néhány ferencvárosi játékossal kiegészített MTK ellen játszott felkészülési meccset a DVSC Schaeffler csapata az Elek Gyula Arénában múlt hét végén. A franciaországi Európa-bajnokságon szereplő öt játékosa nélkül játszotta le a 4. Köstner-éra első edzőmeccsét a Loki. Az ellenfél „Budapest” néven szerepelt, hiszen a kontinensbajnokságon nem érdekelt FTC játékosokkal egészült ki az MTK együttese – számolt be róla a debreceni klub honlapja.

A DVSC keretében nagyon sok fiatal kapott helyet, a tinédzserkorú játékosok pedig éltek is a bizalommal, 25–24-re nyertek.

„Arra voltam kíváncsi, hogy ezután a kemény kéthetes munka után miként tudunk játszani. Bár a játékon látszott, hogy ilyen szerkezetben még nem léptünk pályára, a hozzáállással elégedett voltam. A védekezés nagyon tetszett, s a felállt fal elleni játékban is megfelelő volt a dinamika. A szélső helyzetek és a gyors indítások kihasználása miatt maradt bennem némi hiányérzet. Tetszett, hogy a rutinosabb játékosaink segítették a fiatalokat, akik nem okoztak csalódást” – értékelt Köstner Vilmos, a Loki vezetőedzője.

HBN


[related-post post_id="4076106"]

[related-post post_id="4070760"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!