Sport

2018.10.20. 19:13

„Nagyon jó csapat ellen nagyon értékes győzelmet értünk el”

Debrecen - A DVSC vs. Paksi FC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Csertői Aurél értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC vs. Paksi FC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Csertői Aurél értékelte a látottakat.

Herczeg András: A Paks igazolta jó hírét, nagyon jó csapat. Az első félidőben nagy taktikai csata volt, sikerült megszerezni a vezetést. A második félidőben mi domináltunk, gólt nem, viszont két kapufát rúgtunk. Kaptunk egy gólt, ez megzavarta a csapatot. A végén Bódi Ádám jó rúgótechnikájának köszönhetően szép gólt szerzett, és sikerült megszerezni a győzelmet. Nagyon jó csapat ellen nagyon értékes győzelmet értünk el.

Csertői Aurél: Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük. Az első negyedórában hibát hibára halmoztunk. Az első félidőben nem tudtunk újítani. A második félidőben megújultunk, voltak helyzeteink, sikerült gólt rúgni. Utána is voltak helyzeteink, amelyek közül be kellett volna rúgni még egyet. Az ellenfél megbüntetett bennünket. A 90 x-edik percben kaptunk egy gólt, ami szép volt. A győzelemhez több kell.


[related-post post_id="4024530"]

[related-post post_id="4024324"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!