Sport

2018.04.27. 17:44

DVSC-TVP: távozik Karina Jezsikava

Debrecen - Hamar belopta magát a debreceniek szívébe, s nem csak azért, mert az ankéton beígért borscslevest megfőzte, és az egyik felkészülési mérkőzés után a büfében át is adta egy meglepett szurkolónak.

Debrecen - Hamar belopta magát a debreceniek szívébe, s nem csak azért, mert az ankéton beígért borscslevest megfőzte, és az egyik felkészülési mérkőzés után a büfében át is adta egy meglepett szurkolónak.

Két év után távozik a DVSC-TVP-től a fehérorosz válogatott Karina Jezsikava - olvasható a klub hivatalos honlapján.

A 2016/17-es szezonban a pályán is igazi vezérnek bizonyult, 102 bajnoki találatával ő lett a házi gólkirálynő, s főszerepet vállalat a Magyar Kupa-bronzérem megszerzéséből.

Az idei szezonban már közel sem tudott annyit hozzátenni a csapat játékához, mint amennyit szeretett volna, árnyékként kísérte egy sérülés, amely miatt most is rehabilitációs munkát végez. Aki látja az edzéseken dolgozni, az tudja, hogy Karina mindent megtesz azért, hogy még pályára léphessen ebben a bajnokságban. Nyártól új kihívást keresett magának, egy olyan bajnokságban, ahol nem kell mindent héten ki-ki meccseket játszani.

„A Loki mindig ott lesz a szívemben – kezdte Karina, amikor a váltás részleteiről kérdeztük. – Szeretnék köszönetet mondani azért a két szezonért, amelyet a DVSC-családban töltötten. Két teljesen különböző évről van szó. Az első tele volt számomra csodálatos élményekkel, ezek közül is kiemelkedik a Magyar Kupába négyes döntőjében megszerzett bronzérem. Ez a második esztendő viszont tele van problémákkal, folyamatosan egy makacs térdsérüléssel küszködök. Így sajnos nem tudok annyit segíteni a csapatnak, amennyit szeretnék, és emiatt nagyon szomorú vagyok. Az sem vigasztal, hogy tudom, mindent megtetten azért, hogy a pályán lehessek, de ilyen az élet, ilyen a sport!

Nem voltam könnyű helyzetben, de döntenem kellett arról, hogy miként folytassam. De a csapat a lányok és a csodálatos szurkolóink örökre itt maradnak a szívemben! Maradjatok erősek és soha ne adjátok fel! Ti vagytok a legjobbak!”


[related-post post_id="3842581"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!