Sport

2018.03.31. 21:49

„Szerettünk volna nyerni”

Debrecen, Szombathely – A Haladás vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Michal Hipp és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen, Szombathely – A Haladás vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Michal Hipp és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Izgalmas mérkőzés volt, az első félidőben jobban játszottunk, meg tudtuk tartani a labdát. A második játékrészben a Haladás ránk jött, de a mérkőzés végére nekünk is volt helyzetünk. Szerettünk volna nyerni, óriási akarattal játszottak a játékosaink. A passzpontosságban fejlődnünk kell. Az egy ponttal nem szabad elégedetlennek lenni.

Michal Hipp: Csalódott vagyok, főleg az eredmény miatt. Büszke vagyok a csapatomra, hogy a vezetést szerző Debrecennel szemben nem álltak le, sőt, fokozta a tempót, harcosságot. A második félidőben a tizenhatosuk elé szegeztük a Debrecent, de nem sikerült megszerezni a győzelmet. Az első 10 perc kiegyenlített volt, 0-0-nál nekünk adódtak lehetőségeink. Tudtuk, hogy a Debrecen kompakt csapat, egy lehetőségük volt az első félidőben, abból szereztek vezetést. A kapott gól után aktívak voltunk, három helyzetet is kidolgoztunk. A félidőt kivédekezte a Debrecen. A második félidőben aktívan nyomás alá helyeztük a Lokit, több helyzetünk volt, volt, amit a kapu torkából sem tudtuk belőni. Természetesen jött az egyenlítő gól. Úgy éreztem, a meccset meg tudjuk nyerni, jöttek a helyzetek, a végén a Debrecennek is volt két nagy lehetősége. Nem helyzetekre, hanem gólokra játsszák a focit. Visz előre a játékosok hozzáállása, lelkesedése. Erre lehet támaszkodni, és jó hullámra kerülhetünk ismét.


[related-post post_id="3813733"]

[related-post post_id="3813238"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!