Sport

2017.10.31. 08:03

DVSC: jó a hangulat az öltözőben, és ezt a pályán is látni

Debrecen - Volt tartása a Lokinak a Paks ellen, Ferenczi János szerint ebből erőt meríthetnek a folytatásra.

Debrecen - Volt tartása a Lokinak a Paks ellen, Ferenczi János szerint ebből erőt meríthetnek a folytatásra.

Két jó formában lévő együttes mérkőzött meg az OTP Bank Liga 14. fordulójában, szombaton délután a Nagyerdei Stadionban: a DVSC nyolc, míg a Paks hat meccs óta nem talált legyőzőre. Nyilvánvalóan mindkét gárda tovább szerette volna nyújtani ezt a szuper sorozatot, 3–2-es sikerének hála végül a Loki örülhetett a lefújás után.

Pedig nem indult jól az összecsapás a hajdú-bihariak szempontjából, az atomvárosiak játékosa, Papp Kristóf már a 10. percben beköszönt. Rögtön a tettek mezejére lépett a piros-fehér csapat, Bódi Ádám egalizált szinte azonnal. Az 1–1-es első félidőt követően az 50. minutumban ismét változott az állás: Bényei Balázs harcolt ki büntetőt, melyet Tőzsér Dániel magabiztosan értékesített. Ám a paksiak is gyorsan válaszoltak, Papp talált be ismét. A 73. percben dőlt el a mérkőzés, mikor Takács Tamás remek indítását Bódi váltotta gólra.

Érzik a bizalmat

Fordulatos találkozót vívtunk a Paks ellen, a szurkolók biztosan élvezték, mi már kevésbé”

– kezdte értékelését a DVSC középpályása, Ferenczi János. – Nem indult jól a derbi, hiszen hamar hátrányba kerültünk, de szerencsére gyorsan sikerült is egyenlíteni. Aztán a szünetben átbeszéltük a történteket, rendeztük a sorainkat, fordítottunk is. Ekkor jött a fekete leves, ellenfelünk is újra betalált. De volt tartás a csapatban, Takács Tamás remekül szállt be a meccsbe, neki, és Bódi Ádámnak hála sikerült nyernünk. Fontos győzelmet arattunk, ez önbizalmat adhat a hétvégi, Ferencvárossal szemben vívandó újabb kemény ütközetünkre – vélekedett a lokista.

Ferenczi továbbá elmondta, egyre inkább kezd összeállni a játékuk, a Paks ellen is megmutatták, a gólok mellett több szép akciót is vezettek. – Jó a hangulat az öltözőben is, ez a pályán szintén megmutatkozik. Külön öröm számunkra, hogy érezhetjük a drukkerek bizalmát és szeretetét, próbáljuk eredményességgel meghálálni ezt nekik – fogalmazott.

Rangadó vár a Lokira a hétvégén, Herczeg András tanítványai 25 ponttal a tabella harmadik helyéről várják a listavezető FTC elleni találkozót. Ferenczi János jó hangulatú mérkőzésre számít, várják, hogy bizonyítsák, a Fradi ellen is van keresnivalójuk.

HBN–SZADÓ


[related-post post_id="3664653"]

[related-post post_id="3663754"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!