Sport

2017.05.04. 07:14

Újváros: jól sikerült a baranyai vendégjáték

Balmazújváros - Hétközi fordulóval folytatódott a küzdelem a labdarúgó NB II-ben: a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Kozármislennyel találkozott szerdán a Baranya megyei településen.

Balmazújváros - Hétközi fordulóval folytatódott a küzdelem a labdarúgó NB II-ben: a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Kozármislennyel találkozott szerdán a Baranya megyei településen.

Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, csak a szünet előtt született meg a mérkőzés első találata. Az újvárosi Sigér szerzett vezetést a vendégeknek. A második játékrész már eseménydúsabbra sikerült: Tamás növelte az előnyt, ám Kemény büntetőt értékesített, ezzel életben tartva a Kozármisleny csapatát. Farkas tett pontot az összecsapás végére a 78. percben, 3–1-re nyert a Balmaz a Szanyó Károly és az egykori debreceni kedvenc, Sándor Tamás vezette dunántúli gárda ellen.

Az Újváros 33 forduló után hatvan ponttal a tabella harmadik helyén áll. Legközelebb, vasárnap este hattól hazai pályán fogadják a Budaörsöt Feczkó Tamás tanítványai.

HBN


A tények

KOZÁRMISLENY FC–BALMAZÚJVÁROS 1–3 (0–1)

Kozármisleny, 400 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Farkas Balázs, Kis Zoltán)

KOZÁRMISLENY: Helesfay – Kiss M. (Milutinovics, 34.), Racskó, Lantos, Varga M. – Causic (Tóth M., 69.), Nagy E. (Marton, 87.) – Pajor, Kirchner, Kemény – Grumics. Vezetőedző: Szanyó Károly

BALMAZÚJVÁROS: Szécsi – Bokros, Rus, Tamás L., Virág – Bódis, Sigér – Heffler N. (Vólent, 80.), Farkas B. (Belényesi M., 82.), Vajda S. – Kovács Á. (Fekete Á., 62.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző: Sigér (0–1) a 45., Tamás L. (0–2) az 53., Kemény (11-esből, 1–2) a 76., Farkas B. (1–3) a 78. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!