Sport

2017.05.24. 17:34

Levélben kérik a debreceni ultrák, legyen több belépő a szombati tétmeccsre

Debrecen - Levélben fordultak a DVSC szurkolói a DVTK vezetőségéhez, amelyben azt kérik, hogy a vendégszektor egészébe értékesítsenek belépőket a szombati mérkőzésre, ne csak azt az előzetesen kijelölt 360 darabot.

Debrecen - Levélben fordultak a DVSC szurkolói a DVTK vezetőségéhez, amelyben azt kérik, hogy a vendégszektor egészébe értékesítsenek belépőket a szombati mérkőzésre, ne csak azt az előzetesen kijelölt 360 darabot.

Levelüket alább változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt DVTK, Tisztelt Diósgyőr FC Kft, Tisztelt Vezetőség!

Alábbi levelünkben egy kéréssel fordulunk Önökhöz, mint a Debreceni Vasutas Sport Club hivatalosan is bejegyzett szurkolói egyesülete.

Sajnálattal értesültünk arról a tényről, hogy a labdarúgó első osztály utolsó fordulójában megrendezésre kerülő DVTK–DVSC mérkőzésre – amely a legfelsőbb osztályban való bennmaradást hivatott eldönteni – a vendégszektor csupán egy bizonyos részét bocsátják a DVSC szurkolói részére.

Számszerűsítvén, a Mezőkövesdi Városi Stadion vendégszektorának hivatalos befogadóképessége 774 fő, ezzel szemben a klubunktól kapott tájékoztatás szerint, Önök csupán 360 belépőt bocsátanak a szurkolótársaink rendelkezésére, a szektor többi része úgynevezett „ütköző szektorkén”, biztonsági zónaként funkcionál.

Szeretném emlékeztetni Önöket a múltbéli hasonló helyzetekre, amikor is klubunk a hivatalosan eladható vendégjegyeknek majdhogynem a dupláját értékesítette a vendégszurkolóik számára, oly módon, hogy a hazai szektorokból csatoltak át részeket.

A két klub szurkolói között talán még soha sem történt rendbontás semmilyen sportrendezvényen, semmi nem indokolja a fenti intézkedést. Kérjük Önöket, foglaljanak állást a kérdésben, és amennyiben módjukban áll, értékesítsék mind a 774 belépőt a vendégszurkolók részére, ugyanis hatalmas a kereslet rá. Az előzetesen meghatározott 360 jegy mindegyike idejekorán gazdára talált, és mint hivatalos szurkolói egyesület, percenként kapunk megkereséseket tanácstalan szurkolótársainktól. Mindenki szeretné a helyszínről buzdítani a csapatot és részesévé válni egy, a szeretett klubunk jövőjét erősen meghatározó mérkőzésnek.

A sikeres együttműködés reményében, válaszukat tisztelettel várván:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!