Sport

2017.01.17. 13:03

Két légióst tesztel a Loki

Debrecen - Egy kameruni és egy kolumbiai támadó érkezett a DVSC-hez.

Debrecen - Egy kameruni és egy kolumbiai támadó érkezett a DVSC-hez.

Két csatárt tesztel a DVSC: az egyik Justin Mengolo, aki 23 éves, 182 centi magas és kameruni, a másik a 26 éves, 180 centi magas kolumbiai Wilmar Jordan Gil.

Utóbbi labdarúgó ősszel a CSZKA Szófiában futballozott, három mérkőzésen játszott. Előtte Kínában a Tianjin TEDA csapatánál szerepelt, és két szezont a bolgár Litex Lovecs együttesében is lehúzott, itt 54 meccsen 29 gólt szerzett - írta a klub honlapja. 2013-14-ben 20 góllal lett bolgár gólkirály.

Justin Mengolo (kétszeres kameruni válogatott) ősszel a Levszki Szófiában játszott, ahol hét mérkőzésen lépett pályára. Ezt megelőzően az FC Universitatea Cluj együttesében 28 mérkőzésen kapott szerepet és öt gólt szerzett.

HBN


Debrecen - Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János nem a Lokival kezdi a felkészülést.

 


Debrecen - Megkezdődött a felkészülés a tavaszi szezonra, azonban öt futballistától elköszönt a Loki.

 

 


Debrecen - Távozik Debrecenből a középpályás, aki a Haladás együttesében folytatja pályafutását – Számolt be róla a dvsc.hu. A 23 éves jobb oldali középpályás egy évre kölcsönbe kerül a szombathelyiekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!