Sport

2016.11.18. 17:55

A szél is hozzájárult a nánási bombagólhoz

Hajdúnánás - Fodor János elárulta, a hajdúnánásiak dobogós álmokat dédelgetnek a megye I-ben.

Hajdúnánás - Fodor János elárulta, a hajdúnánásiak dobogós álmokat dédelgetnek a megye I-ben.

A Hajdúnánás játékosai pontot csentek a listavezető Nyíradony otthonából a Szertár Sportbolt megye I. legutóbbi játéknapján. A 2–2-es döntetlenhez Fodor János egy csodaszép szabadrúgásgóllal járult hozzá, amelynek köszönhetően kis túlzással sztárrá vált a különböző sportoldalakon.

A gólt videón is megcsodálhatja.

Univerzális játékos

– Bravúrosnak tartom az eredményt, ám a meccs összképe alapján a győzelemre is rászolgáltunk volna – nyilatkozta lapunknak Fodor. – Úgy érzem, az első félidőben a játékvezető két jogos büntetőt nem adott meg nekünk. A szünetben 2–0-ra vezettek az adonyiak, ám nem vesztettük el a lelkesedésünket. Sok ismerősöm gratulált a gólomhoz, bár többen viccesen megjegyezték, hogy a szél is megkönnyítette a dolgomat, amiben van némi igazság. Ballal vettem be az ellenfél kapuját, ám abszolút kétlábasnak tartom magam. Heti egyszer szoktuk gyakorolni a pontrúgásokat az edzéseken. Az évet a Sárrétudvari elleni hazai találkozóval zárjuk. Valószínűleg küzdelmes összecsapás vár ránk, a gyepszőnyeg állapota nem lesz ideális. A Nyíradony otthonában szerzett pont csak akkor ér valamit, ha felülmúljuk a sárrétudvariakat. Szerencsére lelkesek a drukkereink, külön szurkolótáborunk van, amely mindig hangosan biztatja a csapatot. Jelenleg az ötödik helyen állunk a táblázaton, ennek ellenére van bennünk hiányérzet. Több olyan mérkőzés volt, amelyeken értékes pontokat hullajtottunk el. Egyértelműen a dobogó a célunk, viszont nem lesz könnyű dolgunk, hiszen öt gárda is kiemelkedik a mezőnyből. Nemrég trénerváltás történt, Bálint Tivadar örökébe Daróczi Péter lépett. Tivadar játékos-edzőként tevékenykedett, míg Péter csak a szakmai munkáért felel, emiatt talán jobban tudja lelkesíteni az együttest. Örömteli, hogy a csere óta még nem szenvedtünk vereséget. Hajdúnánásra a nyáron tértem vissza, de korábban már szerepeltem itt. Szélsőként tudok a legnagyobb hasznára lenni az alakulatnak, de balhátvédként sem jövök zavarba.

HBN-BÁ


Videó: Akkora gólt akasztott a Hajdúnánás játékosa, hogy Horti Gábor nem győzte dicsérni

Hajdúnánás - Vasárnap Nyíradonyban ikszelt a Hajdúnánás együttese egy színvonalas, pörgős meccsen. Fodor "Foci" János számára azonban nem csak emiatt lesz emlékezetes a találkozó, hanem azért is mert egy irtózatosan nagy dugót eresztett meg - írja a hajdubiharifoci.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!