Sport

2016.10.03. 14:38

Edzőmeccs az Újváros ellen

Debrecen - A magyar válogatott világbajnoki-selejtezője miatt továbbra is tart a bajnoki szünet, ezért a DVSC délelőtti és délutáni tréninggel kezdi meg a hetet – írja a <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/a-balmazujvaros-ellen-jatszunk-edzomeccset-szombaton" target="_blank">dvsc.hu</a>.

Debrecen - A magyar válogatott világbajnoki-selejtezője miatt továbbra is tart a bajnoki szünet, ezért a DVSC délelőtti és délutáni tréninggel kezdi meg a hetet – írja a dvsc.hu.

Kedden, csütörtökön és pénteken egy, míg szerdán két edzést tart majd a szakmai stáb. Bár NB I-es találkozó még nem lesz, de így is pályára lép a Loki, méghozzá szombaton a Balmazújváros ellen. A Pallagon rendezendő edzőmérkőzés 11 órakor kezdődik majd.


Videó: "Másfél hete költöztünk be, kezdjük megszokni a helyet" - Látogatás Ferenczi Jánoséknál

Debrecen - A DVSC középpályását meglátogatta a Loki TV: betekintést nyerhetünk a játékos életébe, megismerhetjük a feleségét és a kisfiát.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!