Sport

2016.07.20. 12:42

Elrepülnek és nem mondtak le a bravúrról

Debrecen - A DVSC szerda este már az EL-találkozó helyszínén tréningezik.

Debrecen - A DVSC szerda este már az EL-találkozó helyszínén tréningezik.

Mind a hétfőn nyilatkozó Takács Tamás, mind pedig a Loki hivatalos honlapján megszólaltatott Tisza Tibor véleménye is az, hogy nincs még lefutva a DVSC-TEVA–Torpedo Zsodino párharc az Európa Liga második selejtezőkörében. Utóbbi úgy fogalmazott az EL-küzdelem kapcsán a Paks elleni bajnoki találkozó (1–1) után: „Lehetőségeink márpedig vannak, de valamiért a gólra váltással akad némi problémánk. Ez most egy ilyen időszak, bízom benne, hogy hamarosan kijövünk belőle, hiszen a fehéroroszok elleni mérkőzés sincsen még lefutva. Az első meccsen jobbak voltunk náluk, kis szerencsével tudtak egyenlíteni, majd megnyerni a találkozót. Teljesen más kilencven perc lesz a visszavágó. Meg vagyok róla győződve, hogy ott is lesznek helyzeteink, minden azon fog múlni, milyen százalékban tudjuk értékesíteni”.

Lesz közvetítés

Mint ismert, a fehérorosz kupagyőztes vesztes állásból fordítva 2–1-re győzött a Nagyerdei Stadionban a múlt csütörtökön és annak ellenére került roppant kedvező helyzetbe a visszavágó előtt, hogy a Debrecennek jóval több lehetősége adódott a gólszerzésre.

Kondás Elemérék szerdán délelőtt repülnek el a fővárosba, Minszkbe, ahol megszáll a társaság. Onnan tovább utazik a közeli Zsodinóba, a gárda este a helyszínen tréningezik, majd másnap 18 órától összecsapnak a felek az Európa Liga-visszavágón. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!