Sport

2016.05.14. 22:21

"Az első percben egy tizenegyest is ajándékoztunk"

Hajdú-Bihar - A megye II. déli csoportjának szombati napján nem volt hiány gólokból és váratlan fordulatokból sem.

Hajdú-Bihar - A megye II. déli csoportjának szombati napján nem volt hiány gólokból és váratlan fordulatokból sem.

Báránd KSE–Konyári SE 5–1 (2–0)

300 néző Vezette: Puskás Z. (Turgyán P., Árva A.)

Báránd: Tóth S. (Bacsó L.)– Szabó L. (Török D.), Mile R., Bogár M., Vass Á. (Taricska G.), Mester L. (Karmazsin Z.), Ertsey Zs., Mester N., Csóka G. (Elek J.), Bakonyi J. (Vígh N.), Bíró B. (Ispán R.) Edző: Kovács Krisztián.

Konyár: Nagy B.– Tamási S., Tamási G., Tasi I., Rézműves K., Varga Z., Nagy Sz., Csuka Zs., Varga F. (Kiss L.), Nagy A., Varga D. Edző: Kiss László.

Gól: Bakonyi J.(2), Ispán R., Vígh N., Karmazsin Z., illetve Nagy Sz. Jók: Mindenki, illetve senki. Ifi: 1–4

Kovács Krisztián: – A tavaszi szezon során nyolc mérkőzést játszottunk le veretlenül. Harminckét gólt rúgtunk, négy gólt kaptunk, ebből két gólt tizenegyesből. Bajnokok akarunk lenni! Ezért mi mindent megteszünk. Győznünk kell! Hajrá Báránd!

Kiss László: – Gratulálok a Báránd csapatának. Nem véletlenül állnak a dobogó második fokán. Sajnos mi nem vettük elég komolyan ezt a mérkőzést. Tizenegyen érkeztünk ki a találkozóra és nekem kellett edzőként beállnom a mérkőzésen. Köszönöm a tizenegy embernek, hogy eljöttek.


Nádudvari SE–Pocsaj KSE 2–9 (2–5)

50 néző Vezette: Pallai Zs. (Horváth G., Fekete L.)

Nádudvar: Dobi A. (Varga Z.)– Pál I.(Madarász R.), Dobi R., Séra P. Varga T. Kenéz N., Rásó P.(Silye G.), Czibere K.(Lőrinczi G.), Szatmári S.(Rostás M.), Derceni L., Hirzics L. Edző: Gere Csaba.

Pocsaj: Mezei J.– Nagy P., Vaszilkó A. (Leiter K.), Kun I., Katona I. (Borús T.), Makula I., Lakatos R. (Leiter B.), Szilágyi Cs. (Sóvágó S.), Székely K. (Rézműves A.), Székely Zs., Murák K. Edző: Sóvágó Sándor.

Gól: Debreceni L., Hirzics L., illetve Székely Zs.(5), Makula I.(2), Lakatos R., Murák K. Jók: Debreceni L., illetve az egész csapat. Ifi: –

Gere Csaba: – Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat érkezik az idei utolsó hazai mérkőzésünkre. Tisztában voltunk vele, hogy nem csak csapatként jók, hanem egyénileg is jól képzettek, fiatalok, erőtől duzzadnak, s anyagilag is motiváltak. De, hogy ennyi potyagólt kapjunk és ezzel segítsük őket, azt nem gondoltam volna. Guruló labda is utat talált a kapunkba, beadásnak szánt labda is bepottyant a hosszúba, az első percben egy tizenegyest is ajándékoztunk, úgyhogy a mázlin kívül mi is mindent elkövettünk, hogy ilyen megalázó legyen a vége. S ami még fájóbb, az a dekoncentráltság és az edzéshiányból származó erőnléti lemaradásunk, ami ellen tehetnénk, de ahhoz meg kellene jelenni a pályán hétköznap is. Míg ez nem valósul meg, addig marad ez a pocakos öreguras kinézetünk és ad hoc jellegű játékunk, s pontokat is csak alkalmanként tudunk majd el-ellopni néhány csapattól.

Sóvágó Sándor: – Végre egy mérkőzés amelyre teljes kerettel tudtunk kiállni.


Kismarjai SE–Komádi SE 3–5 (2–1)

100 néző Vezette: Darányi A. (Péterfi D., Tóth Á.)

Kismarja: Jónás B.– Farkas I., Varga T., Sánta P., Budácsik D., Tóth K. (Gál S.), Papp Á., Mona K. (Bordás J.), Kiss R., Kórász B., Zákány F. (Verebi L.) Edző: Zákány Ferenc.

Komádi: Puskás Cs.– Simon S., Miczura Varga T., Holló J., Trippon T., Hajdu M., Nagy J., Nagy I., Baolgh S., Varga L., Bujdosó D. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Mona K.(2), Kiss R., illetve Balogh S.(2), Nagy J.(2), Hajdu M. Jók: Mindenki, illetve Balogh S., Nagy J., Nagy I., Varga L. a mezőny legjobbja. Ifi: 3–2

Zákány Ferenc: – Hatvan percig remekül játszott csapatom, amiért dicséret illeti őket. 3–1-es vezetésünket viszont illett volna megtartanunk foggal-körömmel, de ez nem sikerült, ami miatt van egy kis hiányérzetem. Ennek ellenére egy szoros meccset tudtunk játszani a harmadik helyezettel. Köszönöm a korrekt játékvezetést és gratulálok az ifi csapatnak a győzelemhez.

Szabó Sándor: – Mire eldöntöttük, hogy milyen mérkőzésen játszunk, már a hazai csapat 2-0-ra vezetett. Meglehet, hogy az időjárás nagyban befolyásolta a kezdeti eredmény kialakulását, de félidő előtt sikerült egy góllal szünetre térnünk. Szünet után a hazai csapat kicsit ránk ijesztett és több helyzet kihagyása után ismételten több gólos előnyre tett szert. A csapatom hozzáállását dicséri, hogy 3–1-es állásnál is hitt abban, hogy ezt a mérkőzést meg lehet nyerni, ami végül be is igazolódott. Gratulálok a csapat minden játékosának, köszönöm a hozzáállásukat. A hazai csapatnak további sok sikert kívánok.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!