Sport

2016.05.10. 15:58

A tempó ne menjen a pontosság rovására!

Balmazújváros - Minimális hibaszázalékkal játszana a Balmaz szerdán este a PLER ellen.

Balmazújváros - Minimális hibaszázalékkal játszana a Balmaz szerdán este a PLER ellen.

Három hét után újra hazai pályán meccsel a Balmazújváros: a PLER-Budapest vendégszerepel szerdán 18 órától a Kőnig Rendezvényközpontban. Már lement nyolc forduló a férfi kézilabda NB I. alsóházi (7-14. helyért) rájátszásából, az újvárosiak jelenleg 18 ponttal a hetedik pozícióban vannak, a fővárosiak 12 egységgel a tizenkettedikek.

Március 25-én találkoztak legutóbb az egyletek, akkor a Lőrinci Sportcsarnokban 29–25-re Füzesi Ferenc tanítványai diadalmaskodtak – a hajdú-bihari társaság ezúttal is győzelmi szándékkal indul harcba.

– Egyértelműen nyerni akarunk, pláne otthon. Ellenfelünk a bennmaradásért küzd, így még veszélyesebb lehet. Egyébként is az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtó együttes a PLER a rájátszásban, sok olyat mutattak, amit az alapszakaszban nem. Két gyorsan játszó gárda fog találkozni, az nyerhet, aki kevesebbet hibázik. Múlt héten Cegléden rengeteg „bakit” követtünk el, ezen muszáj javítanunk. Hutvágner István alakulata remekül védekezik, nekünk higgadtan, tiszta fejjel kell kézilabdáznunk, ha győzni szeretnénk, a kapkodás, a meggondolatlanság a vesztünket okozhatja – fogalmazott Füzesi Ferenc, a Balmazújváros vezetőedzője.

Mint megtudtuk, a régóta sérült Mateo Diorist leszámítva mindenki bevethető a Balmazból.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!