Sport

2015.12.31. 13:12

Buli helyett az MTK elleni meccs jár a kézisek fejében

Debrecen - Varsányi Nóra reméli, sikeres lesz a január, és akkor jöhet a pótszilveszter!

Debrecen - Varsányi Nóra reméli, sikeres lesz a január, és akkor jöhet a pótszilveszter!

A DVSC-TVP női kézilabdacsapat játékosainak nem kellett túl sokat „agyalniuk” azon, hogyan töltsék a szilveszter éjszakát, ugyanis a szórakozás lehetősége fel sem merült a lányokban. – Az esztendő utolsó napján délután lesz videózásunk és edzésünk is, majd január elsején újra tréningen veszünk részt. Amúgy teljesen érthető a program, ugyanis vasárnap nagyon fontos bajnoki mérkőzést játszunk az MTK vendégeként – nyilatkozta a Naplónak Varsányi Nóra, a Loki jobbszélsője.

A népszerű kézilabdázó kihasználva a lehetőséget, csütörtökön délután hazautazott Nádudvarra, hogy személyesen kívánjon minden jót a családjának az új esztendőre. – A szilveszter estét már Debrecenben, a barátommal és szűk családi körben töltöm, a buli lehetősége fel sem merült. Bízom abban, hogy a január jól sikerül a csapat számára, és akkor a hónap végén biztosan lesz valami közös szórakozás, amit kinevezhetünk pótszilveszternek! – mondta mosolyogva a kézis hölgy.

HBN–BN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!