Sport

2015.11.27. 14:30

Kellemetlen vendégek lennének a Fradi-pályán

Debrecen - Félre a barátsággal! Mészáros Norbert megnehezítené Böde Dániel dolgát a szombati rangadón.

Debrecen - Félre a barátsággal! Mészáros Norbert megnehezítené Böde Dániel dolgát a szombati rangadón.

Az augusztus óta veretlen DVSC-TEVA a listavezető Ferencváros ellen lép pályára az OTP Bank Liga 17. fordulójának derbijén, a Groupama Arénában szombaton 18 órától.

A zöld-fehérek az előző fordulóban több mint egy év után, az MTK-tól kaptak ki az élvonalban, 34 veretlenül megvívott bajnoki után hagyták el vesztesen a pályát. Az idegenbeli vereség ellenére a Ferencváros százszázalékos hazai mérleggel fogadja a negyedik Lokit, amely legutóbb a 7. fordulóban, augusztus 30-án a Videoton otthonában kapott ki.

Igazi rangadó

– Már mindenki nagyon várja a szombati összecsapást, igazi rangadón bizonyíthatunk. Nem titkoltan az a célunk, hogy meglepjük a Fradit, s győzelemmel térjünk haza – kezdte a beszélgetést Mészáros Norbert, a debreceniek védője, aki méltatta az ellenfelet. – Komoly játékerőt képvisel a Ferencváros, abban látom az erejüket, hogy jól képzett futballisták alkotják a keretüket és egyben van a csapatuk. Életveszélyes a támadó szekciójuk, ahol 5-6 kiemelkedő képességű labdarúgóval rendelkeznek, sőt még a cserepadjukon is válogatott labdarúgók ülnek. De mi sem feltartott kezekkel megyünk ki a játéktérre. Az utóbbi időkben bizonyítottuk, nem szabad leírni bennünket, újra összeállt a csapatunk, s ezt megmutatnánk a Fradi ellen is! – mondta határozottan Mészi.

Barátok egymás ellen

A Loki egykori válogatott játékosa elárulta, pikáns lesz az ütközete Böde Dániellel, hiszen a magánéletben nagyon jóban vannak egymással. – Ugyanolyan egyszerű gyerek, mint én, vélhetően ezért lettünk barátok. De ez nem számít a pályán, azon leszek, hogy megnehezítsem a dolgát. Rendkívül nagy kihívás ellene játszani, mint ahogy ő is hangsúlyozza, 100 kilós támadóról van szó, ezért komoly feladat feltartóztatni. Persze megvan a recept ellene is, remélem, tudjuk alkalmazni – fogalmazott a hajdúságiak bekkje.

A találkozót a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetíti.

HBN-Boros Norbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!