Sport

2015.11.27. 16:35

Fekete Ádám kibabrálna egykori kenyéradójával

Balmazújváros - Az újvárosiak támadója különleges mérkőzésre készül, amelyen megszakítaná góltalanságát.

Balmazújváros - Az újvárosiak támadója különleges mérkőzésre készül, amelyen megszakítaná góltalanságát.

A Merkantil Bank NB II. mezőnyére a 2015–ös esztendő utolsó bajnokija vár a hétvégén. A 12. pozíciót elfoglaló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szombaton 13 órakor a 10. helyezett SZTK–Erima ellen zárja az őszi idényt, a feleket mindössze egyetlen egység választja el egymástól. Valószínűleg mindkét gárda győzelemre „éhesen” veti bele magát a balmazújvárosi küzdelembe, ugyanis az Újváros, valamint a Szigetszentmiklós öt forduló óta nyeretlen.

Tanácsokkal segített

– Kemény összecsapásra számítok, a csapatok dolgát a rendkívül mély talajú pálya ugyancsk megnehezítheti. Úgy gondolom, mindkét együttes szeretne pontot tenni a gyengébb periódusának a végére, emiatt egy kifejezetten élvezetes találkozó is kikerekedhet a hétvégén. A saját játékunkat kell produkálnunk, ha ez összejön, reális eséllyel pályázunk a diadalra – nyilatkozta a Hajdú–bihari Naplónak Fekete Ádám.

A csatár több évet lehúzott a Pest megyei alakulatban, így arról érdeklődtünk, hogy milyen érzésekkel várja a kezdő sípszót.

– Öt esztendőn keresztül szerepeltem a Szigetszentmiklósban, így többet jelent számomra ez a kilencven perc, mint egy szimpla meccs. Természetesen tartom a kapcsolatot egykori csapattársaimmal, de a barátságot a gyepen félre kell tennünk. Próbáltam segíteni a felkészülést egy–két hasznos meglátással, ám a másik oldalon Vágó Attila személyében olyan rutinos tréner dolgozik, aki mindig képes váratlant húzni, ezzel megnehezítve az ellenfelek dolgát – vélekedett a hajdúságiak ötöse.

A Balmazújvároshoz nyáron érkező játékost sérülés hátráltatta a szezon elején, ám a legutóbbi két bajnokin már kezdőként kapott lehetőséget.

– Sajnos sokat kellett kihagynom, ennek ellenére javuló tendenciát mutat a formám mostanság. Szerencsére megkaptam a bizalmat Feczkó Tamástól, valamint a szakmai stábtól, amivel próbálok élni. Egyedül a gól hiányzik, de reményeim szerint ez a Szigetszentmiklós ellen változni fog – adott hangot optimizmusának Fekete.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!