Sport

2015.10.26. 15:51

Pont nélkül maradt az Újváros

Balmazújváros - Karikás Krisztián szerint egy erősen vitatható büntető miatt veszítettek a Szeged ellen.

Balmazújváros - Karikás Krisztián szerint egy erősen vitatható büntető miatt veszítettek a Szeged ellen.A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1–0-ás vereséget szenvedett a Szeged ellen saját stadionjában az NB II. 11. fordulójában. A szombati összecsapás legfontosabb momentuma a 7. minutumban történt, ekkor Radványi Ádám játékvezető kezezés miatt a tizenegyes pontra mutatott. A labda mögé a vendégek rutinos csatára, Germán Tamás állt, akinek sikerült túljárnia Horváth László eszén. A Tisza–parti együttes sikerének köszönhetően fellépett az ötödik helyre, míg az Újváros a kilencedik pozícióból várja a folytatást.

Hiányzott a gól

– Úgy vélem, jól játszottunk, mindenki odatette magát, több helyzetet alakítottunk ki, mint ellenfelünk, egyedül a gólszerzéssel álltunk hadilábon. A félidőben azt beszéltük, hogy még nagyobb elánnal kell játszanunk, hiszen verhetőnek gondoltuk a szegedieket. Emellett a szakmai stáb pontosabb futballt kért tőlünk. A meccs végén a vendégeknél gyakorlatilag mindenki a védekezésre összpontosított. Ha a győzelemre nem is, a döntetlenre feltétlenül rászolgáltunk volna – fogalmazott a Hajdú–bihari Naplónak Karikás Krisztián.

Az újvárosiak sorsát – mint később kiderült – a korai büntető pecsételte meg, erről a szituációról is megkérdeztük a fiatal játékost. – Könnyű síppal befújt tizenegyes volt, ugyanis Papp Feri vállal, vagy mellel ért a labdához. Egyébként a második játékrészben a szegedi kapu előtt is történt egy furcsa eset, amikor Kiss Laci próbálkozását a gólvonalon túlról, kézzel ütötték ki, ám ekkor a játékvezető sajnos nem ítélt semmit – fogalmazott az újvárosiak tizennyolcasa.

A hétvégi fiaskónak köszönhetően megszakadt a Balmaz hazai bajnoki veretlensége, ami ugyancsak kellemetlenül érintheti a hajdúságiakat. – Nyilván egyik csapat sem örül a vereségnek. Dolgoznunk kell tovább, nagyon egyben van a Balmazújváros, felesleges lenne kongatni a vészharangot, valamint hullámvölgyről beszélni. Minden hétfőn tartunk egy megbeszélést, amelyen a legutóbbi forduló tanulságait vitatjuk meg, ezt követően a következő feladatra koncentrálunk. Szeretnénk a bajnokság végéig a lehető legtöbb mérkőzésen három ponttal gazdagodni – fogadkozott Karikás.

HBN–BÁ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!