Sport

2015.04.20. 14:58

Döntetlennel folytatódott a jó sorozat

Balmazújváros - A balmazújvárosi játékos, Kónya Márk jogtalannak tartja Kiss László kiállítását.

Balmazújváros - A balmazújvárosi játékos, Kónya Márk jogtalannak tartja Kiss László kiállítását.

Batizi Pócsi Balázs és Póti Krisztián gólváltása után 1–1–es döntetlennel zárult vasárnap a Balmazújváros–SZTK–Erima NBII–es bajnoki. – Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük. Sikerült megszereznünk a vezetést, illetve a játékszer is jóval többet volt nálunk. A szünet után feljöttek a vendégek, kapusunknak 2–3 nagyobb bravúrt kellett bemutatnia. Úgy vélem, többet kellett volna vállalkoznunk a második 45 percben– összegzett Kónya Márk.

Nem volt piros

A találkozó 24. minutumában páros kiállítás „színesítette” az eseményeket, hazai oldalról Kiss Lászlónak, míg szigetszentmiklósi részről Szepessy Róbertnek kellett elhagynia a játékteret.

– Egy hosszabb átadást követően Kiss Laci a labdát szerette volna megszerezni, de rátartott az ellenfél lábára. A két kispad összeszólalkozott az eset után, a Szigetszentmiklós stábja piros lapot reklamált. Szerintem csak sárgás volt a belépő, így meg is lepődtem, hogy Kissnek el kell hagynia a pályát. Szepessy állítólag le akarta fejelni Kisst, ezért küldte le a pályáról a bíró. Az eset a második játékrészt befolyásolta, hiszen megbomlott hátul a csapatszerkezetünk– fogalmazott a középpályás.

A hajdúságiak öt meccse veretlenek a másodosztályban Kónya szerint Feczkó Tamás érkezésének köszönhetően a játékosok már az edzéseken is be akarják bizonyítani, helyük van a kezdőben. –Mindenképpen szeretnénk bennmaradni, ezért a célért mindent megteszünk. Örömteli, hogy szurkolóink is támogatnak bennünket.

Legközelebb szombaton, a Szeged ellen lép pályára idegenben az Újváros. – Masszív alakulat a szegedi, harcos összecsapásra számítok. Nekünk saját játékunkra kell koncentrálni, a Szigetszentmiklós elleni, első félidőben bemutatott produkciónkra kell építenie – zárta gondolatait a 26 éves futballista.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!