Sport

2014.08.12. 13:52

Újabb erőpróba előtt Debrecen

Debrecen - Kezdődik a jegyárusítás a Loki Európa Liga meccsére.

Debrecen - Kezdődik a jegyárusítás a Loki Európa Liga meccsére.

Keddtől kaphatóak a DVSC-TEVA – Young Boys mérkőzésre szóló belépők. A bérletesek elővásárlási joggal rendelkeznek, ezen héten biztosított a helyük a nemzetközi kupameccsre.

Kedd reggeltől minden nap 10 és 18 óra között tartanak nyitva a Nagyerdei Stadion pénztárai – elérhetőek a Loki soron következő nemzetközi mérkőzésére szóló jegyek. A bérletesek ezúttal elővásárlási joggal élve, a pénztárakban vásárolva biztosíthatják helyüket, ugyanis a bérlet nem terjed ki erre a meccsre. Augusztus 18-n 10 órától az interneten is indul a jegyértékesítés, attól az időponttól minden hely elérhető.

A VIP kategóriájú helyeken kívüli szektorokba szóló jegyek ára 2000 és 4500 forint között mozog.


[poll id="738"]


Ismeretes, hogy ezen a mérkőzésen több szektort le kell zárni az UEFA fegyelmi döntése nyomán. A B szektorba szóló bérlettel rendelkezők a C szektorban foglalhatják el a helyüket. A bezárás miatti szektorok közötti váltás az oka, hogy az elővásárlást a pénztárakban kell lebonyolítani. Augusztus 18-án 10 órától a nagyerdeistadion.hu felületein is elérhetőek a belépők.

A DVSC-TEVA egyetlen magyar klubcsapatként küzd a nemzetközi porondon. A svájciak elleni kettős mérkőzés győztese az Európa Liga csoportkörébe jut – a Loki bravúrra készül!


Megvan a Loki két EL-meccsének időpontja

Debrecen - Döntés született az oda- és a visszavágók órára pontos időpontjáról.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!