Sport

2014.08.29. 19:56

Siker az utolsó tesztmeccsen

Debrecen - Magabiztos győzelmet aratott a Debrecen a Békéscsaba ellen felkészülési találkozón a Hódosban.

Debrecen - Magabiztos győzelmet aratott a Debrecen a Békéscsaba ellen felkészülési találkozón a Hódosban.

A jövő héten kezdődő női kézilabda-bajnokság előtt tartott főpróbát a DVSC-TVP-Aquaticum csapata pénteken délután. A Loki a szintén első osztályú Békéscsaba gárdáját látta vendégül a Hódos Imre Sportcsarnokban zárt kapus felkészülési találkozón. A mérkőzésen végig a Lokinál volt az előny, bár akadt olyan periódus, amikor 1 találatra felzárkóztak a lilák. A félidőben 15–11-re vezetett a DVSC, majd ezt az előnyt a szünet után tovább növelték a piros-fehérek.

A Lokiban a kapusok kifejezetten jó formában védtek, illetve támadásban és védekezésben is voltak olyan momentumok, amelyekre bátran lehet építkezni a jövőben. A debreceni hölgykoszorú végül 29–20-ra nyert, Bárány, Varsányi, Karnik és Sopronyi 4-4, Kelemen és Kudor 3-3, Slakta és Bohus-Karnik 2-2, míg Vörös, Som és Siska 1-1 gólt szerzett.

A DVSC-TVP-Aquaticum legközelebb tétmeccsen lép pályára, jövő héten szerdán Fehérváron már bajnoki pontokért küzd a csapat.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!