Sport

2014.08.06. 07:57

Pokoli végjáték, kiesett a Loki

Debrecen - Drámai végjátékban maradt alul a Loki, 3–2-es összesítéssel búcsúztak a BL-től.

Debrecen - Drámai végjátékban maradt alul a Loki, 3–2-es összesítéssel búcsúztak a BL-től.

Fehéroroszországban vívta a DVSC-TEVA a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának visszavágóját. Kedvezőbb helyzetből, 1–0-s előnnyel várhatták az összecsapást a debreceniek, hiszen Sidibe tizenegyest értékesített múlt kedden.

Bátran és határozottan kezdte a játékot a Loki Boriszovban, és az újabb gól is viszonylag hamar meglett. Seydi juttatta büntetőhöz a Debrecent a 18. percben – Sidibe az előző találkozóhoz hasonlóan ezúttal is magabiztosan vágta be a labdát. A hőn áhított újabb gól tehát már megvolt, Bouadla felelőtlensége miatt azonban tíz emberre fogyatkozott a piros-fehér gárda. A kiállítás feltüzelte a hazaiakat, gyorsan egyenlítettek is Volodko révén.

Fordulás után nekiesett ellenfelének a BATE, egy ideig bírta a rohamokat a Loki, ám a 66. percben Rogyionov vezetéshez juttatta övéit. Úgy tűnt, így is meglehet a továbbjutás, de a 94. minutumban megszerezte harmadik gólját is a Boriszov. Ezzel eldőlt, 3–2-es összesítéssel a fehérorosz bajnok már legrosszabb esetben is ott van az Európa Liga főtábláján.

HBN


HAON-ÉLŐ - Bajnokok Ligája: BATE Boriszov vs. DVSC-TEVA 3-1 (1-1)

8 órája | Borisov, Debrecen - A Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójának visszavágóján a Debreceni VSC-TEVA gárdája a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként lépett pályára kedden 19:30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!