Sport

2014.08.02. 10:10

MTK vs. DVSC - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Debrecen - Az MTK Budapest vs. Debreceni VSC-TEVA (1-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Budapest, Debrecen - Az MTK Budapest vs. Debreceni VSC-TEVA (1-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Garami József (MTK Budapest): - Azt mondtam, hogy a 90. percben rúgunk gólt, ha odateszik magukat, véletlenül bejött. Az első félidőben úgy érzem, jól játszott a csapat, a befejezésekkel adósak maradtak. Egyrészt a beadások nem voltak jók, másrészt ha jó volt a beadás, akkor nem jól érkeztünk a kapu elé. A második félidőben a Debrecen fürge játékosai megmozgattak bennünket, és volt egy rövid időszak, amikor úgy nézett ki, hogy akár még bajunk is lehet, de aztán utána visszatért a csapat a helyes útra és sikerült egy szép akció végén gólt szerezni, aminek természetesen örülünk. Ha nyer a csapat, és szereztünk most hat pontot, az természetesen nagyon jó indulás, szeretnénk jól folytatni, meglátjuk, egyelőre sok problémánk volt a sérülésekkel kapcsolatban, különösen a támadó szekciókba, remélem, hogy felépülnek a játékosok, bár nem rövid idő alatt, de úgy gondolom, egy három-négy hét alatt rendbejönnek.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Az első félidőben azt mondom, az MTK-nál volt többet a labda, viszont nagyon jól jöttünk ki belőle többször is. Jól kontráztunk, volt is lehetőségünk. A második félidőben még többet tettünk azért, hogy nyerjünk ezen a mérkőzésen. Én úgy gondolom, végülis egy x-es mérkőzés volt, nem érdemeltünk semmiképpen vereséget. Ilyen a futball, egy pillanatnyi kihagyás elég volt, hogy üresen hagytuk a Horváth Zsoltot és ő egyből gólt tudott szerezni. Az utolsó pillanatban egy kis dekoncentráció volt. Ott voltunk a kapu előtt, több szögletet is rúgtunk, szabadrúgásokat, azokat pontosabban kellett volna végrehajtani. Ma nem voltak sajnos 100 százalékos helyzeteink, mint a korábbi mérkőzéseken, viszont én úgy gondolom, hogy attól még lehetett volna nyerni. Még egyszer mondom, szerintem ez egy x-es mérkőzés volt, tehát semmiképpen nem érdemeltünk vereséget. Lehetett volna ebből is egy pont, a nyíregyházi meccs három, de még van 28 mérkőzés hátra, tehát ez a mérkőzés elment, viszont most koncentrálunk a keddi mérkőzésre.


HAON-ÉLŐ - MTK Budapest vs. DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára pénteken 20:30-tól a Bozsik József Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!