Sport

2014.06.26. 11:49

Megkérdeztük: Milyennek látják a Loki továbbjutási esélyeit?

Debrecen – Az elődöntőig biztosan eljut a Loki, de lehet meglepetés és akár még annál is jobb eredményt érhet el a csapat – válaszolta kérdésünkre ifj. Tóth Tibor.

Debrecen – Az elődöntőig biztosan eljut a Loki, de lehet meglepetés és akár még annál is jobb eredményt érhet el a csapat – válaszolta kérdésünkre ifj. Tóth Tibor. Vezendi Gábor szerint vannak jó játékosok a Lokiban, viszont ez még nem elég ahhoz, hogy eljussanak a főtábláig. Ugyanakkor kiemelte, szerinte az első körökön mindenképp túl fognak jutni.

– Ha minden poszton élvonalbeli játékosok szerepelnének, akkor jó eredményt érne el a debreceni focicsapat. A sorsoláson a legkönnyebb ellenfelet kapták, ha ezt nem nyerik meg, akkor nem kicsi a probléma – nyilatkozta portálunknak Fehér János.

Pipó Tamás bízik benne, hogy a Loki felkerül a főtáblára, de mint mondta, ehhez nem kevés szerencsére is szükség lesz.

– Az ír csapat a leggyengébb ellenfélnek számít, őket talán megverik, de biztos vagyok benne, hogy a főtábláig nem jutnak el – fogalmazott Törő Tibor.

Szentesi László úgy véli, a Loki sikeresen tovább fog jutni a csoportkörökből és talán a főtábláig is elérhet. Megjegyezte, a csatár poszt lehetne erősebb.

HBN | Fotók: Matey István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!