Sport

2014.06.24. 19:36

Ismét a Kerekestelepen száll a strandröplabda

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség a tavalyi első idény után ismét megrendezi a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség a tavalyi első idény után ismét megrendezi a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A nyolc fordulós bajnokságot 2014. május 24. és augusztus 31. között rendezik Hajdú-Bihar legnagyobb és legközkedveltebb strandjain. Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át. Minden fordulóban minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora - a reklámtárgyaktól kezdve az egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokig -, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a bajnokság.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű Traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek.

Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek.

A harmadik fordulót most hétvégén ismét a Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping területén található strandröplabda pályákon rendezik. Szombaton a női és a férfi párosok, míg vasárnap a vegyes kettesek játszanak. A versenynapokon 8 és 9 óra között fogadják a szervezők a nevezéseket. Az előzetes jelentkezések alapján ezúttal Romániából is érkeznek párosok.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!