Sport

2014.04.15. 15:32

Hajdúsági sikerek a Harcosok klubjában

Budapest, Debrecen - Berényi Roland K–1-es szabályrendszerben is meggyőző volt.

Budapest, Debrecen - Berényi Roland K–1-es szabályrendszerben is meggyőző volt.

A Harcosok klubja 11 elnevezésű gálát rendezték meg a közelmúltban a fővárosban, ahol muay thai, K-1 és MMA szabályrendszerben küzdöttek a versenyzők. A debreceni Taskó Fighting csapata öt harcosát vonultatta fel a rendezvényen, akik közül elsőként a még fiatal, de feltörekvő tehetség, Horváth „Lovas” Tamás szállt ringbe (-65kg, muay thai), aki a második menetben kiütötte a budapesti Lénárt Ádámot. A második fellépő a K-1-ben debütáló exboxoló, Kontra Csaba volt, aki Zsíros Zsolt ellen gyorsan dűlőre vitte a dolgot: 40 másodperc alatt kétszer fektette le ellenfelét, akit a második leütésnél a bíró leléptetett.

Az est egyik főmérkőzését Berényi Roland vívta Szecsődi Tibor ellen K-1 keretek között. A hajdúsági fighter egy remekbe szabott fejre térdessel idő előtt befejezte a mérkőzést. Varga „Diamond” Gyula (mauy thai) nem járt sikerrel, vesztesen hagyta el a küzdőteret, ugyanúgy, ahogy Kovács Krisztián, aki először lépett ringbe az MMA-sok között.

A Taskó Fighting vezetősége, Fark Willy, Steve Howard, Simon Imre és Taskó Rodrigó elégedett volt a harcosok teljesítménnyel, akiknek nem sok idejük lesz a pihenésre, hiszen két hét múlva Baján küzdenek a WTKA bajnokságon.

Cutleres győzelem

A Harcosok Klubja 11. gálán a Cutler Team is letette névjegyét, hiszen Váradi Péter a Pitbull Team Budapest még veretlen sportolójával, Turai „Vaddisznó” Zoltánnal csapott össze profi MMA szabályrendszerben, aki ellen egy jól kivitelezett háromszögtechnikával ájulásig fojtotta ellenfelét, és nyert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!