Sport

2014.04.15. 15:32

Hajdúsági sikerek a Harcosok klubjában

Budapest, Debrecen - Berényi Roland K–1-es szabályrendszerben is meggyőző volt.

Budapest, Debrecen - Berényi Roland K–1-es szabályrendszerben is meggyőző volt.

A Harcosok klubja 11 elnevezésű gálát rendezték meg a közelmúltban a fővárosban, ahol muay thai, K-1 és MMA szabályrendszerben küzdöttek a versenyzők. A debreceni Taskó Fighting csapata öt harcosát vonultatta fel a rendezvényen, akik közül elsőként a még fiatal, de feltörekvő tehetség, Horváth „Lovas” Tamás szállt ringbe (-65kg, muay thai), aki a második menetben kiütötte a budapesti Lénárt Ádámot. A második fellépő a K-1-ben debütáló exboxoló, Kontra Csaba volt, aki Zsíros Zsolt ellen gyorsan dűlőre vitte a dolgot: 40 másodperc alatt kétszer fektette le ellenfelét, akit a második leütésnél a bíró leléptetett.

Az est egyik főmérkőzését Berényi Roland vívta Szecsődi Tibor ellen K-1 keretek között. A hajdúsági fighter egy remekbe szabott fejre térdessel idő előtt befejezte a mérkőzést. Varga „Diamond” Gyula (mauy thai) nem járt sikerrel, vesztesen hagyta el a küzdőteret, ugyanúgy, ahogy Kovács Krisztián, aki először lépett ringbe az MMA-sok között.

A Taskó Fighting vezetősége, Fark Willy, Steve Howard, Simon Imre és Taskó Rodrigó elégedett volt a harcosok teljesítménnyel, akiknek nem sok idejük lesz a pihenésre, hiszen két hét múlva Baján küzdenek a WTKA bajnokságon.

Cutleres győzelem

A Harcosok Klubja 11. gálán a Cutler Team is letette névjegyét, hiszen Váradi Péter a Pitbull Team Budapest még veretlen sportolójával, Turai „Vaddisznó” Zoltánnal csapott össze profi MMA szabályrendszerben, aki ellen egy jól kivitelezett háromszögtechnikával ájulásig fojtotta ellenfelét, és nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!