Sport

2014.04.06. 11:59

Fájó vereség hazai pályán

Balmazújváros - Három góllal kapott ki a Balmazújváros, visszacsúszott a hatodik helyre.

Balmazújváros - Három góllal kapott ki a Balmazújváros, visszacsúszott a hatodik helyre.

A Békéscsaba csapatát fogadta a Balmazújváros szombat délután. A találkozónak az adott különös jelentőséget, hogy a mérkőzés előtt pontegyenlőséggel tanyáztak a csapatok a 4-5. helyen, és amelyik gárda győz, pontelőnnyel várhatta a 4. helyen a következő fordulót.

A mérkőzés első perceiben főleg mezőnyjáték folyt, majd a hazaiak léptek fel támadóbban és szinte felborult a pálya – szinte mindig a vendégek térfelén volt a labda. A helyzeteket azonban nem tudták gólokra váltani, amiben hatalmas szerepe volt a kitűnően védő csabai kapusnak. A vendégek a kontrákra rendezkedtek be, amelyek akkor még nem jelentettek komolyabb veszélyt a balmazújvárosiak kapujára.

A második félidőben nagyot változott a játék képe. A vendégcsapat ritmust váltott és sorra vezette veszélyes támadásait. Fölényük az 53. percben góllá érett. Pantovic vette be Mester kapuját. A gól után a sem sikerült kijönni a hazaiaknak a technikásan futballozó vendégek szorításából. Az 59. percben Király talált be, majd a 65. percben Gajdos góljával alakult ki a végeredmény. A félidő utolsó negyedórájában a Balmazújváros mindent egy lapra feltéve támadott, ám a játékban nem volt átütőerő.

HBN


Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Békéscsaba 1912 Előre 0-3 (0-0)

Balmazújváros, Balmazújvárosi FC Sporttelep. Vezette: Nagy Róbert.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Mester, Vachtler, Vólent (Oláh, 66.), Nagy, Demjén, Bakos (Privigyei, 53.), Kónya, Németh, Papp, Szőllősi (Mokánszki, 77.), Belényesi.

Békéscsaba 1912 Előre: Póser (Szólik, 89.), Vozár, Koszó, Balog, Juhász, Károly (Gajdos, 60.), Tölgyesi, Bagi (Albert, 71.), Marcolini, Pantovic, Prasler.

Gólok: Pantovic (53.), Károly (59.), Gajdos (65.)

Sárga lap: Nagy (17.), ill. Juhász (30.), Balog (40.), és Albert (88.)


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!