Sport

2014.03.31. 11:27

Nyíri Bence superfightot vív a Hódosban

Debrecen - Kézműtét után tér vissza a ketrecbe Nyíri Bence, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen 75 kilogrammos sportolója. Bence cseh ellenféllel ütközik a Hódos Imre Sportcsarnokban az április 5-én, szombaton 19 órától kezdődő „<em>Csúcsragadozók a ketrecben</em>” elnevezésű MMA-gálán.

Debrecen - Kézműtét után tér vissza a ketrecbe Nyíri Bence, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen 75 kilogrammos sportolója. Bence cseh ellenféllel ütközik a Hódos Imre Sportcsarnokban az április 5-én, szombaton 19 órától kezdődő „Csúcsragadozók a ketrecben” elnevezésű MMA-gálán.

Versenyzőnk nemrégiben egy grappling viadalon tesztelte operált jobb kezét, a próba után bevállalta a debreceni MMA-bunyót.

- Gyógyul a sérülésem, majdnem száz százalékos vagyok, örülök, hogy részt vehetek a gálán – mondta Bence. – Egy cseh fiúval fogok meccselni, túl sokat nem tudok róla, de igyekszem majd a saját harcmodoromban küzdeni, győzni szeretnék.

A lelkes fighter napi tíz óra munka után utazik Hajdúböszörményből Debrecenbe, hogy részt vegyen a tréningeken. Fanatizmusára és sportágszeretetére jellemző, hogy így is vállalja a kemény edzéseket, bízva benne, hogy a jövőben talál olyan munkahelyet, ami mellett könnyebben hódolhat szenvedélyének.

- Nem könnyű a helyzet, de annyira szeretem a sportot, hogy bevállalom ezeket a nehézségeket – jelenti ki. – Tudom, ezt hosszú távon nem lehet folytatni, szükség lesz valamilyen változásra. Mindegy, nem panaszkodom, úgy fogok küzdeni, hogy abban ne legyen hiba, mindent kiadok magamból. A Magyar MMA Prémium Liga versenyei jó alkalmat kínálnak a küzdelmekre, szeretnék minél több meccset vívni. Kedvben és akaratban nincs hiány!

Bence őszinte bunyóját kedveli a debreceni közönség, harcosunk pedig szeretne megfelelni a vele szemben támasztott elvárásoknak.

- Feldob, hogy hazai közönség előtt küzdhetek, ott lesznek a barátaim, ismerőseim, mindent beleadok, sőt, még egy kicsit többet is! Garantálom, nem lesz lazsálás!


„Csúcsragadozók a ketrecben” – MMA-gála

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 19:00

Helyszín: Hódos Imre sportcsarnok (Kassai út 32-34)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!