Sport

2013.09.27. 16:48

Van mire építeniük

Debrecen - Nehéz, de nem lehetetlen feladat előtt áll a DVSE: saját otthonában kéne megverni a Honvédot.

Debrecen - Nehéz, de nem lehetetlen feladat előtt áll a DVSE: saját otthonában kéne megverni a Honvédot.Rangadó vár a DVSE csapatára, Varga Tamás tanítványai szombaton 18 órától a RacioNet Honvéd otthonába, a Kőér utcai uszodába látogatnak. A debreceniek a férfi vízilabda OB I. első fordulójában ikszeltek a Szentes ellen, majd a következő körben szoros meccsen kikaptak a Szolnoktól, így az előttük álló mérkőzésen Kiss Gergelyékkel szemben feltétlenül be akarják gyűjteni a három pontot. A több klasszis pólóst is a soraiban tudó Honvéd ellen nyilván nem lesz egyszerű eleget tenni az elvárásoknak, ennek ellenére a cívisvárosiak vízilabdázója, Kállay Márk bizakodó.

Győzni mennek

– Ahogy már a csapattársaim is elmondták előttem, nehezebben indult a szezon számunkra, ahogy azt reméltük. Több új játékos is érkezett hozzánk, időbe telik, mire összeszokunk. A múlt heti, Szolnok elleni meccsen a védekezésünk már összeállt, ezt tartanunk kéne a Honvéd otthonában, és akkor erre építhetnénk a támadásokat. Győzni megyünk Budapestre, tavaly a play offban jól ment a játék a fővárosiakkal megvívott derbiken, ezt szeretnénk tovább vinni, és újra föléjük kerekedni – nyilatkozta Kállay Márk, a DVSE bal kezes átlövője, akitől azt is megtudtuk, hogy a Honvédból elment egy játékos, illetve érkezett egy japán Universiádé válogatott pólós a kapásoldalra.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló szeptember 28-i számában olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!