Sport

2012.08.23. 15:40

Risztov Éva a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola első örökös tagja

Különleges sportteljesítménnyel különleges elismerés jár

Különleges sportteljesítménnyel különleges elismerés jár„A DSC-SI örökös tagja” lett Risztov Éva. Az olimpiai bajnok úszónő nagyszerű londoni teljesítménye egy rendkívüli elismerés alapítására ösztönözte a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola vezetőit.

Elsőként Risztov Éva vehette át „A DSC-SI örökös tagja” elismerő címet. Hosszútávúszó olimpiai bajnokunk szerdán, a sportiskola hagyományos évnyitóján kapta meg a gyönyörű diplomát, majd meghatottan nyilatkozott róla. „- Nem számítottam erre az elismerésre, egyebek mellett éppen ezért nagyon örülök neki, és nagyon büszke vagyok rá. Ez a díj újból megerősít engem abban, hogy a Sportcentrumnál megbecsülik a munkámat valamint, hogy érdemes kitartóan, szorgalmasan küzdeni az álmainkért.” – mondta a 10 km-es nyíltvízi úszás olimpiai aranyérmese.

A Tamus István grafikusművész keze munkáját dicsérő díszes diploma a Debreceni Sportuszodában kap majd helyet, ahol hamarosan egy relikviákkal teli vitrin állít emléket a sportolónő emberfeletti, londoni teljesítményének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!