Sport

2012.08.13. 13:48

London 2012 - Hazaérkezett a legnagyobb magyar sportolói csoport

Budapest, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Valamivel 13 óra után menetrend szerint leszállt a Liszt Ferenc repülőtéren az a gép, amely a londoni olimpiáról hétfőn hazatérő legnagyobb sportolói csoportot szállította.

Budapest, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Valamivel 13 óra után menetrend szerint leszállt a Liszt Ferenc repülőtéren az a gép, amely a londoni olimpiáról hétfőn hazatérő legnagyobb sportolói csoportot szállította.A járaton többek között kajakosok, kézilabdázók és öttusázók voltak, de most érkezett az úszó Gyurta Dániel is.

A sportolókkal tartott a gépen Áder János köztársasági elnök, Czene Attila sportért felelős államtitkár és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is.

A versenyzőket, edzőket, szakvezetőket buszokkal a Syma csarnokhoz szállítják, ahol a MOB korábbi tájékoztatása szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Borkai Zsolt köszönti majd őket.

A csarnoknál 13:30 óra körül már sokan várták a hazatérő sikeres sportolókat.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!