Sport

2012.08.03. 16:06

DVSC-Teva - Nem véletlen ilyen bő a keret

Labdarúgás - Nehéz dolga lesz a Lokinak szombaton, hisz a Kaposvár hazai pályán biztosan győzelemre játszik majd.

Labdarúgás - Nehéz dolga lesz a Lokinak szombaton, hisz a Kaposvár hazai pályán biztosan győzelemre játszik majd.Őszi második NB I-es mérkőzésére készül a nemzetközi porondon is érdekelt DVSC-TEVA labdarúgócsapata. Szombaton 17 órától a tavalyi 10. helyezett Kaposvár otthonában lép pályára Kondás Elemér alakulata. Hiába a helyezésbeli nagy különbség a két klub között, a Prukner László vezette zöld-fehérek bizonyosan mindent meg fognak tenni e hét végén, hogy javítsák a nyitófordulóban elszenvedett vereségüket – pláne hazai pályán, drukkereik előtt.

Kihasználnák

– Mindig győzelmet várunk – kezdte határozottan Kulcsár Tamás, a debreceniek csatára. – Természetesen nehéz mérkőzésre számítunk, a kaposváriak kikaptak az első körben, nyilván javítani akarnak. Valószínűleg komolyan fogják venni az előttünk álló találkozót, ami még a javunkra is válhat, hiszen hazai környezetben nem biztos, hogy beállnak védekezni ellenünk és mi ezt kihasználhatjuk. Mindenképpen pontért, pontokért megyünk – tudtuk meg a támadótól.

A lokisták sűrű programját tekintve érthető, hogy Kondás Elemér vezetőedző kénytelen rotációs rendszerben játszatni labdarúgóit. – Nem véletlen van ilyen bő keretünk, éppen az ilyen szituációkban jön jól, hogy sokan vagyunk. Biztos vagyok benne, a pályára lépő debreceniek mindent meg fognak tenni a sikerért – vélekedett Kulcsár, aki jó formában érzi magát, örül a Győr ellen szerzett találatának és reméli, az elkövetkezendő összecsapásokon újra eredményes tagja tud lenni a csapatnak.

Megműtötték őket

Mégis súlyos a Győr elleni mérkőzésen megsérült szerb kapus, Nenad Novakovics állapota. Az előzetes vizsgálatokkal ellentétben az derült ki Münchenben, hogy belső oldalszalag-, illetve hátsó és elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a DVSC hálóőre, emellett leszakadt egy porcdarab is – adta hírül a dvsc.hu, ahol arról is lehet olvasni, hogy Novakovics belső oldalszalagját és a leszakadt porcdarabot már meg is operálták, az elszakadt hátsó és elülső keresztszalagot nyolc hét múlva műtik meg.

Egy másik lokista, Farkas Balázs is operációra szorult, neki még a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg a bal térde, elszakadt a keresztszalagja. Így a támadó is hosszabb pihenőre kényszerül.

HBN


 

DVSC-Teva – Segített az „adrenalinbomba”

Verpecznek az ETO elleni rangadó után szerdán már Boriszovban kell remekelnie.

Győzelem – nagy áldozatokkal

Labdarúgás – Rangadóval indult a szezon a bajnok és kupagyőztes DVSC-TEVA számára, ugyanis a Kondás Elemér által irányított gárda a legutóbbi pontvadászat bronzérmesét, a Győri ETO együttesét fogadta az Oláh Gábor utcában. 

DVSC-Teva – Győri ETO percről percre

E hétvégén rajtol az OTP Bank Liga 2012/13-as bajnokságának őszi szezonja. A Loki ezúttal a Győrt fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban 19:00 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!