Sport

2012.07.27. 16:38

Vérbeli rangadóval kezdenek

Labdarúgás - Egyik legnagyobb riválisát, a Győrt fogadja az NB I. nyitófordulójában a hatszoros bajnok DVSC.

Labdarúgás - Egyik legnagyobb riválisát, a Győrt fogadja az NB I. nyitófordulójában a hatszoros bajnok DVSC.E hét végén rajtol az OTP Bank Liga 2012/13-as bajnokságának őszi szezonja. A Loki nem mindennapi ellenfelet kapott az első fordulóra, hiszen az aranyért is harcban lévő Győri ETO érkezik az Oláh Gábor utcai stadionba szombaton. A 19 órakor kezdődő mérkőzést a világ legjobb játékvezetőjének választott Kassai Viktor vezeti, két segítője Erős Gábor és Ring György lesz.

Jó erőfelmérő

– Hazai pályán játszunk, a saját kiváló közönségünk előtt, így mindenképp a három pontért indulunk harcba, már csak azért is, mert egy jó kezdés lökést adhat a csapatnak. Amennyiben új teljesítünk, mint a Skenderbeu elleni visszavágón, akkor nem lehet baj. Ez a derbi egy jó erőfelmérő lehet a jövő heti Boriszov elleni selejtező előtt. A kezdők kiléte még kérdéses, de biztos vagyok benne, bárki is kap lehetőséget, mindenki ki fog tenni magáért – vélekedett Rezes László, a DVSC bal oldali középpályása, aki arra nem tudott felelni, vajon ebben a bajnokságban is a Győr lehet-e egyik legnagyobb riválisuk, ahogy mondta, el kell telnie legalább öt körnek, hogy kirajzolódjon, melyik gárda mire lehet képes.

Tilos dohányozni a lelátókon

A DVSC-Teva felhívással fordul a szurkolókhoz a nemrég meghozott kormányrendelet miatt. Mint ismert, április elsejétől lejárt a türelmi idő a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló törvény szigorítása kapcsán. Az 1999. évi XLII. törvény 1. § d) bekezdés értelmében a nem szabadidős jellegű sportrendezvényekre is vonatkoznak a korlátozások. Éppen ezért - a törvényi előírásoknak megfelelően - az Oláh Gábor utcai stadion lelátóin is tilos a dohányzás – írja a dvsc.hu. A klub kéri a szurkolókat, hogy a lelátókon ne, csak a kijelölt dohányzóhelyeken (a lelátók mögött) gyújtsanak rá.

HBN

 

Ideiglenes forgalomkorlátozás

2012. július 28-án 16.30 órától előreláthatólag 21 óráig forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdei körúton a Martinovics utca kereszteződésétől a Hadházi út kereszteződéséig a DVSC-TEVA – GYŐRI ETO FC bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!