Sport

2008.05.06. 07:35

Tímár Krisztián koponyatörést szenvedett

<p>Koponyatörést állapítottak meg az orvosok Tímár Krisztiánnál, aki a vasárnapi bajnokin fejelt össze az ellenfél egyik játékosával.</p>

A válogatott hátvédet valószínűleg megműtik, azt egyelőre nem lehet tudni, mikor térhet vissza a pályára.

Tímár idegenben, a Wolverhampton elleni utolsó bajnokin sérült meg a 79. percben, amikor összefejelt az ellenfél egyik játékosával George Elokobival. A koponyatörés következtében homloka bal oldala egy körülbelül három centis helyen behorpadt. Az estét a wolverhamptoni kórházban töltötte, de az orvosok engedélyezték, hogy a gyógykezelést  Plymouth-ban folytassák.

A következő napokban elviszik egy specialistához, aki eldönti, mi lesz a helyes gyógymód, de valószínűleg meg kell majd műteni a játékost - mondta a Plymouth orvosa, Paul Maxwell a csapat honlapjának. A csapatorvos az emberi homlokot egy dupla üvegű ablakhoz hasonlította. A külső rész betörött, de a belső - a fontosabb - épen maradt - tette hozzá az Maxwell.

Ha kapus saját kapujába talál
Meghalt Hrvoje Custic

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!