Sport - Foci

2017.03.14. 18:00

Portugál-magyar – Már szervezik a túrát a vébéselejtezőre

Lisszabon - A portugál fővárosban is lesz szurkolói vonulás a meccs előtt.

Lisszabon - A portugál fővárosban is lesz szurkolói vonulás a meccs előtt.

A tavalyi labdarúgó Eb-hez, illetve az őszi, lettországi vb-selejtezőhöz hasonlóan a magyar válogatott március 25-i, Portugália elleni lisszaboni vb-selejtezője előtt is szurkolói menetet szervez a Carpathian Brigade szurkolói csoport, amely hétfőn közölt részleteket a gyülekezővel kapcsolatban – számolt be róla az országos sportnapilap internetes oldala.

„Gyülekezőpontot hirdet a Carpathian Brigade Lisszabonban. A helyszín a Jardim Da Amnistia Internacional park, ami a jegybeváltási pont közelében található. A mérkőzés portugál idő szerint 19.45-kor kezdődik, a CB vár mindenkit 16.00 órára a kijelölt ponthoz” – írja a szurkolói csoport az ultrashungary.com-on megjelent közleményében.

„Fontos mérkőzés vár ránk, nagy létszámmal utazunk, érkezzen mindenki idejében, és vegyük be együtt a stadiont” – teszik hozzá a drukkerek.

A tájékoztató arra is kitér, hogy a mérkőzés napján a lisszaboni Hotel Corinthia (címe: Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031) lobbijában felállított jegycsereponton tudják a névre szóló belépőt átvenni (14 és 20 óra között) azok, akik még nem váltották be a jegyüket.

A Portugália–Magyarország mérkőzésre mintegy háromezer magyar drukker érkezése várható.

HBN


Bátor játékot vár március 25-én Portugáliában, az Európa-bajnok elleni világbajnoki selejtezőn Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!