Sport - Foci

2007.11.25. 20:31

Tevez marad a Manchesternél!

<p>Manchester - Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője vasárnap megerősítette, hogy Carlos Tevez a kölcsön lejárta után is marad a Premier League címvédőjénél!</p>

Az argentin csatár a nyáron szerződött a Manchesterhez két évre kölcsönben, és Ferguson szeretné, ha hosszabb távon is a klubnál maradna. A skót mester ezért már fel is vette a kapcsolatot a vezetőséggel, hogy tegyenek lépéseket az ügy érdekében.

Tevez a nyáron érkezett a West Hamtől és máris bebizonyíttotta, hogy érdemes végleg megvásárolni, eddig ugyanis ötször volt eredményes Wayne Rooney ékpárjaként.

"Nem kérdéses mi lesz Tevez jövője. David Gill, a MU ügyvezető elnöke már beszélt is a menedzserével és leszögezte, mindenki meg van vele elégedve. Már a pénz is meg van, arra hogy végleg leigazoljuk. Nem árulhatom el mekkora összegről van szó, de még így is semmiség ahhoz képest, amennyit Tevez megér nekünk" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!