Őrjöngve káromkodott

2024.05.11. 11:29

Magyar Péter agresszíven támadt a templomból távozó békés emberekre (videó)

A jelenetet a baloldal messiásának kampánygurui is vállalhatatlannak tartották, ugyanis az nincs fent a Facebook-oldalán.

MW

Magyar Péter tüntetése a Kossuth téren

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

„Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá!” – szegezte a kérdést Magyar Péter a putnoki polgármesternek, aki egy egyházi menet tagjaként éppen távozott a templomból. 

A baloldal messiása közben őrjöngve káromkodott és üvöltözött templomból távozó emberekkel.

„Mit mondott a plébánus úr a templomban? Szégyelljék magukat! (...) Remélem újra szentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat!” – üvöltött. Magyar Péter most azért támadt rá a békés menetre, mert Tamás Barnabás korábban azt mondta egy beszédében: „Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot.”

A jelenetet feltételezhetően Magyar Péter kampánygurui is vállalhatatlannak tartották, ugyanis az nincs fent a baloldal messiásának Facebook-oldalán.

A provokatív jelenet 14.15-től látható:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában