Kínos vergődés

2022.02.04. 16:46

Már mindenkivel vitázni akar Márki-Zay (videó)

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ott tart, hogy jobboldali elemzőkkel, újságírókkal vitázna, csak hogy valakivel vitázhasson.

Bohár Dániel, a PestiTV riportere közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, amelynek tanúsága szerint – Deák Dániel politikai elemző után – Márki-Zay Péter őt is vitára hívta - írja az Origo.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ott tart, hogy jobboldali elemzőkkel, újságírókkal vitázna, csak hogy valakivel vitázhasson. Márki-Zay Péter egy nappal korábban vitára hívta Deák Dánielt; a XXI. Század Intézet vezető elemzője ugyanis pontokba szedve bebizonyította, hogy a baloldal frontembere tett olyan kijelentéseket – például a rezsicsökkentés eltörlésével és a fizetős egészségüggyel kapcsolatban -, amiket azóta már letagadna.

Mint emlékezetes, tagadott és pénzt ígért Márki-Zay Péter néhány napja az ATV műsorában, miután azt állította, soha nem mondta, hogy megszüntetné a rezsicsökkentést, fizetőssé tenné az egészségügyet vagy beengedné a migránsokat. Szavainak pedig úgy akart súlyt adni, hogy hozzátette: ötmillió forintot fizet annak, aki bebizonyítja az ellenkezőjét.

Márki-Zay Péter ötmilliós ígérete elég magas labda – így reagált közösségi oldalán a XXI. század vezető elemzője. Deák Dániel egy videóban Márki-Zay Péter minden olyan kijelentésével szembesítette a politikust, amiről a baloldal közös jelöltje azt állította, soha nem mondta.

Bohár Dániel is aztán kereste meg Márki-Zayt, hogy bebizonyította az állítások igazát, a hódmezővásárhelyi polgármester erre őt is vitára hívta.

Márki-Zay előbb Orbán Viktor miniszterelnökkel, majd Lázár Jánossal akart vitázni, ezután jött Deák Dániel, majd Bohár Dániel. Jól látszik, hogy Gyurcsány jelöltje egyre kínosabban vergődik, csak hogy végre valakivel vitázhasson.

Borírókép: 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában