Tehetséggondozás

2022.02.18. 11:46

Bonis Bona-díj: február 28-ig meghosszabbítják a jelölési határidőt

Február 28-ig meghosszabbítják a jelölési határidőt a Bonis Bona - a nemzet tehetségeiért és a tehetségbarát önkormányzat díjakra - közölték a szervezők.

Az idén immár kilencedik alkalommal meghirdetett pályázat jelképezi és ismeri el azt a munkát, amelyet a tehetséggondozásban részt vevő pedagógusok, szakemberek és önkormányzatok végeznek a kiemelkedő magyar fiatalok tehetségének kibontakoztatásáért.

   

A Bonis Bona-díjra azoknak a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző pedagógusoknak, szakembereknek a jelölését várják, akik legalább öt éve a tehetséggondozásban dolgoznak.

   

A jelölések folyamata nem változott, továbbra is három nyílt kategóriában - Kiváló tehetséggondozó, Kiváló tehetségfejlesztő és Kiváló tehetségsegítő - várják az ajánlásokat, meghosszabbított határidővel, február 28-án 12 óráig a https://bonisbona.tehetsegunk.hu/ oldalon.

   

A Tehetségbarát Önkormányzat elnevezésű díjat olyan önkormányzatok nyerhetik el, amelyek folyamatosan segítik a tehetséges fiatalok felkutatását, támogatását, és példamutató együttműködést folytatnak a tehetséggondozó szervezetekkel.

   

A tehetségbarát önkormányzat címmel járó elismerés mellé 1 500 000 forintos támogatást is kapnak a nyertes önkormányzatok, amit a tehetséggondozással járó tevékenységükre fordíthatnak. Az ajánlásokat a https://tehetsegunk.hu/ oldalon várják ugyancsak február 28-ig.

Borítókép: Novák Katalin beszédet mond a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát önkormányzat-díj átadóján a belvárosi Akvárium Klubban 2020. augusztus 24-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában