47 évesen

2020.04.30. 10:49

Visszatérne huszonötödik szezonjára is az Indianapolis Colts rúgója

Címkék#NFL

Huszonötödik szezonjára is visszatérne Adam Vinatieri, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Indianapolis Colts legendás rúgójátékosa.

Adam Vinatieri, the kicker for the Indianapolis Colts answers a question during the Super Bowl XLI media day event at the Dolphin Stadium in Miami, Florida 30 January 2007. Thousands of journalists had the opportunity to interview the players of both teams. The Chicago Bears will face the Indianapolis Colts in the Super Bowl XLI on 04 February. AFP PHOTO/Roberto Schmidt (Photo by ROBERTO SCHMIDT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ROBERTO SCHMIDT

A 47 éves sportolónak nem sikerült jól az előző idénye, nyolc mezőnygól-kísérletet és hat extra pontot kihagyott, mielőtt térdsérülése miatt idejekorán véget ért számára a sorozat. Szerződése lejárt, így jelenleg szabadon igazolható, Frank Reich, a csapat vezetőedzője ugyanakkor elmondta, kapcsolatban állnak vele.

A veterán rúgó az NFL történetében a legtöbb pontot szerezte, a New England Patriotsban töltötte karrierje első felét, három Super Bowlt nyert az együttessel, a 2002-es és a 2004-es nagydöntőt is az ő rúgása döntötte el az utolsó pillanatban. 2006 óta a Colts játékosa, 2007-ben az Indianapolisszal is bajnok lett. Ő az NFL történetének egyetlen rúgója, aki két csapatban is több mint ezer pontot szerzett. Vinatieri idén bekerült az NFL 100 éves történetének álomcsapatába is.

Borítókép: Adam Vinatieri 2007. január 30-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában