Brutális

2021.12.25. 11:16

Átment szólni a szomszéd, hogy túl hangos a zene, erre meggyilkolták

Az eset pont két éve karácsony másnapján történt: a dühös szomszéd átment megkérni a férfit, hogy halkítsa le a zenét, aki erre megölte. A bíróság most hozott ítéletet a gyilkossági ügyben.

Nem tudni, hogy a 40 éves elkövető milyen zenét bömböltetett a kolozsvári társasházban, de miután bekopogott hozzá a szomszéd, vitatkozni kezdtek, amit tettlegesség követett. 

A panaszkodó szomszéd az ütés ereje miatt hanyatt esett és beverte a fejét és elveszítette az eszméletét. Kórházba került, ám ott sem tért magához, három hónapig kómában volt, majd állapota súlyosbodott és az eset után három hónappal meghalt. 

Most hozott ítéletet a Kolozsvári Fellebbviteli Bíróság az ügyben, az elkövető a gyilkosság miatt 7 évre börtönbe kerül. Emellett az áldozat félárván maradt két gyerekének köteles 110 ezer euró, azaz több mint 40 millió forint pénzbírságot fizetni erkölcsi kártérítés címén - írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!