Sajnos várható volt...

2022.09.09. 11:05

Ezt mondta az orvos II. Erzsébet haláláról

Az orvos szerint látszott rajta, hogy nincs sok hátra...

Forrás: AFP

96 éves korában elhunyt II. Erzsébet brit királynő. A világon a második leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodó a Londontól 800 kilométerre lévő skóciai Balmoral kastélyában hunyta le örökre szemeit. 

Dr. Deb Cohen-Jones orvos úgy fogalmazott, a királynő utolsó találkozóján mutatott törékeny megjelenése, annak a jele volt, hogy napokon belül meg fog halni. 

Az orvos arra a fényképre utalt, ami a skóciai Balmoral kastélyban készült, miközben Erzsébet királynő az új brit miniszterelnököt, Liz Trusst fogadta. Meggyőződése, hogy az uralkodónő kezei árulkodtak a leginkább romló egészségi állapotáról – írja a Ripost.

Szeptember 6-án, két nappal a halála előtt készült az utolsó fotó II. Erzsébetről. Az új miniszterelnököt, Liz Trusst fogadta. 
Forrás: AFP

„Úgy nézett ki a kézfeje, mintha perifériás érbetegségre utaló jelek lettek volna rajta. Ez egy vérkeringési rendellenesség, amely a szíven és az agyon kívüli vérerek szűkülését, elzáródását vagy görcsösségét okozza” – nyilatkozta az orvos a Daily Mailnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!