Borús jövő

2022.09.19. 20:55

Borzalmas dolgokat jósol Nostradamus 2023-ra

A francia asztrológus 6338 jóslatot írt, amelyek közül sok bevált.

Forrás: AFP

Hívei szerint Nostradamus megjósolta a második világháborút, a szeptember 11-i terrortámadást, a francia forradalmat és a koronavírus-járvány 2020-as kezdetét is.

Íme, mit jósol 2023-ra!

Világháború

Hét hónap Nagy Háború, emberek halnak meg a gonoszságtól

– írja Nostradamus.

Hívei szerint azt jósolja, hogy az ukrajnai konfliktusból harmadik világháború lehet. De utalhat a Kína és Tajvan között zajló konfliktusra, amely az Egyesült Államokat nukleáris háborúba sodorhatja.

Marsra szállás

A francia asztrológus „a Marson zuhanó fényre” utal jóslatában. Ez nagy áttörést hozhat az emberiségnek. Bár Elon Musk 2029-re tűzte ki a Marsra szállás időpontját, lehet, hogy van valami a tarsolyában a jövő évre.

Új pápa

Nostradamus a következő évre vonatkozó jóslatai között szerepel, hogy új pápa lesz. A jóslás szerint Ferenc pápa lesz az utolsó igazi pápa, a helyébe lépő pápa pedig botrányt fog okozni.

Új világrend

Nostradamus két nagyhatalom új szövetségét jövendöli egy erős és egy gyenge férfi, vagy akár egy férfi és egy női vezető között. A szövetség jó hatásai azonban sajnálatos módon nem lesznek tartósak – írja a The Sun nyomán a Bors.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában