Ijesztő

2022.06.06. 12:50

Borzalmas dolgot jelzett az ártatlan pattanás egy nő orrán

Sokáig tükörbe sem tudott nézni a megjelenése miatt Melissa, aki most elszánt, szeretné visszakapni régi, egészséges orrát.

Pokoli megpróbáltatáson esett át egy nő. Az egész akkor kezdődött, amikor az orrán megjelent egy akné, ami elkezdett hegesedni. A heg idővel irritálta, ráadásul Melissa Fife zavarban is volt a megjelenése miatt - írja a Bors.

Az Utah állambeli Salt Lake Cityből származó amerikai marketingszakember egyszer azon kapta magát, hogy az elváltozása egyre nagyobb lett. Melissa bőre a hiba körül hámlani kezdett.Hogy megpróbálja helyrehozni a heg kinézetét, felkeresett egy plasztikai sebészt, aki azonnal bőrgyógyászt ajánlott, mivel attól tartott, hogy bőrrák jelét látja. 

Egy héten belül Melissa biopszián vett részt, az orvosok pedig sokkoló diagnózist közöltek vele: valóban rákos lett, mégpedig bazálsejtes bőrrák támadta meg.

Ráadásul sokkal mélyebb volt az elfertőződés, mint az előre gondolták a szakértők, ezért négy szakaszban vállalták csak az eltávolító beavatkozást. Végül egy hatalmas nyílt seb maradt az orrnyergén, emlékeztetve a szörnyűségekre.

"Az egész beavatkozás hét órán át tartott, majd az orvos a következő hétre beütemezett egy újabb műtétre egy plasztikai sebészhez. Nem akartam látni a nyílt sebet. Úgy éreztem, hogy túlságosan traumatikus lenne látni. Többször elsírtam magam csak a gondolattól, hogy nézhetek ki" - magyarázta  a The Sunnak Melissa, aki később mégis bátorságot vett magán és megnézte a sebhelyét. 

"Úgy nézett ki, mintha egy darab kiszáradt, halott zombi bőrét varrták volna az arcomra" – tette hozzá.

Melissának a helyreállító műtétek után az egyik orrlyuka részben beesett, de most azt tervezi, hogy a jövőben megtalálja a módján annak, hogy azt is helyreállítsák. 

Illusztráció: Shutterstock

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában