Sokkoló

2022.02.19. 09:24

Öt év rejtőzködés után megmutatta eltorzult testét az egykori szupermodell

Egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után öt évig rejtőzködött Linda Evangelista, most azonban címlapon mutatta meg, hogy mi történt a testével.

Linda Evangelista a kilencvenes években igazi szupermodell volt, olyanokkal emlegették egy lapon, mint Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell vagy épp Helena Christensen. 

Ma már 56 éves, és – a többiekkel ellentétben – alig emlékeztet a régi önmagára - írja az Origo.

Evangelista az elmúlt öt évben rejtőzködött a nyilvánosság elől, az Instagram-oldalán is csupa régi fotó látható róla, aminek megvan az oka: egy elrontott plasztikai beavatkozás után a teste teljesen eltorzult, feldagadt.

Mint a People magazinnak elmondta, 2015-2016-ban próbálta ki a zsírleszívás alternatívájaként megjelent módszert, egy ritka mellékhatásként a zsírsejtjei azonban pont fordítva reagáltak: nem elsorvadtak, hanem megdagadtak, amitől a teste és az arca eldeformálódott. Így néz ki a friss címlapon, a testéről további fotókat a People oldalán talál:

"Imádtam fent lenni a kifutón, most meg rettegek attól, hogy összefutok egy ismerőssel. De nem tudok tovább bujkálva, szégyenben élni. Egyszerűen nem tudtam tovább élni ezzel a fájdalommal. Hajlandó vagyok végre megszólalni" – mondta arról, hogy miért lépett most a nyilvánosság elé.

Borítókép: Christy Turlington, Naomi Campbell és Linda Evangelista 1994-ben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!