nincs lehetetlen

2019.06.24. 11:12

Összehozta jelenlegi és volt párját Orlando Bloom

Bimbózó barátság vette kezdetét Katy Perry és Miranda Kerr között.

British actor Orlando Bloom (L) and US singer Katy Perry pose upon their arrival at the 2nd Monte-Carlo Gala for the Global Ocean 2018 held in Monaco on September 26, 2018. - On September 26, 2018, the Prince Albert II of Monaco Foundation will hold its second Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, a major fundraising event in the heart of Monte Carlo, in order to support its worldwide initiatives in favor of a sustainable ocean, a crucial issue calling for immediate and collective action. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

Gwyneth Paltrow után szabadon! Sokakat meglepett a színésznő modern családja, ahol az új férj és az ex, Chris Martin együtt tölti a vasárnap reggeleket, most ezt a mintát próbálja saját magánéletére alkalmazni Orlando Bloom, egyelőre pedig úgy tűnik, teljes a siker – írja a hirado.hu.

A színész és Katy Perry néhány hónapja hivatalosan is jegyesek, így aztán meglepő, hogy az énekesnő elment a volt feleség, Miranda Kerr egy partijára, amit a modell frissen debütáló szépségápolási terméke köré szervezett.

Bár sosem voltak riválisai egymásnak, hiszen Bloom és Kerr 2013-ban elvált, de mégsem gyakori, hogy együtt mutatkozzon két ilyen körülményekkel rendelkező nő – írja a People magazin. A friss barátságról most azonban már fotós bizonyíték is van. Erre a partnerségre egyébként rá is vannak utalva, hiszen Mirandának és Orlandónak vagy egy közös fiúgyermekük, aki értelemszerűen Katyvel is találkozik apás napokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!