Nagyvilág

2018.03.06. 14:03

HolnapUtán Fesztivál

Nagyvárad - Két hét múlva, március 20-án kezdődik és március 25-éig tart a nagyváradi Szigligeti Színház által szervezett HolnapUtán Fesztivál.

Nagyvárad - Két hét múlva, március 20-án kezdődik és március 25-éig tart a nagyváradi Szigligeti Színház által szervezett HolnapUtán Fesztivál.

A hatodik kiadásához érkezett eseménysorozat programjában hazai és magyarországi színházi társulatok előadásai, workshopok, koncertek, szakmai beszélgetések és más kiegészítő programok is helyet kaptak.

Hat napja alatt tizenkét erdélyi és magyarországi társulat tizennégy produkcióját láthatja a közönség. Az eseménysorozat hiánypótló jelleggel kíván megmutatkozási és találkozási lehetőséget biztosítani fiatal színházi alkotók számára: az idei kiadás programjában többek között Shakespeare-, Ibsen-, Büchner-, Katona József- és Wedekind-szövegek kortárs színreviteleit láthatja a közönség, olyan elismert fiatal rendezők tolmácsolásában, mint a 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozón legjobb rendezőnek választott Székely Kriszta, a Junior Prima-díjas Kovács D. Dániel, vagy a több ízben fesztiváldíjas Sardar Tagirovsky. Vendég társulatok: a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a Duna Táncműhely, valamint a budapesti Katona József Színház.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!