Nagyvilág

2017.07.06. 16:04

Videó: Lezuhant a helikopter, sosem érkezett meg esküvőjére a menyasszony (+18)

Sao Paolo - A 32 éves vőlegény eközben mit sem sejtve várta kedvesét az oltár előtt.

Sao Paolo - A 32 éves vőlegény eközben mit sem sejtve várta kedvesét az oltár előtt.

Helikopterrel érkezett volna esküvője helyszínére a fiatal Rosemere do Nascimento Silva, de a gép lezuhant Sao Paolo városa felett, amelynek következtében ő, két utastársa és a pilóta is életét vesztette.

A tavaly decemberben történt eset után nyomozás indult, egy szakértő véleménye szerint a felvétel alapján valószínűsíthető, hogy a pilóta hibázott. Azt gyanítják, hogy az esős, ködös időjárási körülmények között a helikoptert nekivezette egy fának. A fedélzeten a menyasszony fiútestvére és a fotós is jelen volt, egyikük sem élte túl a balesetet.

Az esküvőn eközben 300 vendég és a vőlegény várta érkezésüket. A szervezőknek gyanús lett a késedelem, ezért telefonon érdeklődtek hollétük felől, ekkor tudták meg, mi történt.

Az áldozatok sikolyait és az arcukra ülő félelmet is megörökítette az alábbi felvétel, amelyet csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!