Nagyvilág

2016.11.07. 13:26

Megtalálja a lemerült Apple-t

Budapest - Az iPhone-ok ugyan most is rendelkeznek a Find My iPhone szolgáltatással, amely segíthet megtalálni az elveszett okostelefonokat, de ez mit sem ér, ha a készülék lemerül – írja a <a href="http://hasznaltalma.hu/" target="_blank">hasznaltalma.hu</a>.

Budapest - Az iPhone-ok ugyan most is rendelkeznek a Find My iPhone szolgáltatással, amely segíthet megtalálni az elveszett okostelefonokat, de ez mit sem ér, ha a készülék lemerül – írja a hasznaltalma.hu.

Az egyik nemrég benyújtott Apple-szabadalom azonban arra utal, hogy egy olyan újításon dolgoznak, amellyel a kikapcsolt almás mobilok is képesek lehetnek e-mailekben vagy szöveges üzenetben továbbítani GPS-koordinátákat, hangüzeneteket, vagy akár képeket. Pontosabban az Apple nem is egy funkcióra, hanem egy apró, önálló készülékre gondol, amely időszakosan éledne fel kikapcsolt állapotából, hogy elküldje a pontos helyzetét.

ÉKN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!