Nagyvilág

2016.08.02. 07:18

Gyémántokat rejtett a szinte ingyen vásárolt szék

A férj titokban tartotta felesége előtt, hogy az újrakárpitozás során gyémántokra bukkant. 

A férj titokban tartotta felesége előtt, hogy az újrakárpitozás során gyémántokra bukkant. A skóciai Biggarban élő Angela Milner-Brown és a férje, Angus tíz évvel ezelőtt egy aukciós árverésen vásárolt magának egy régi, kopott széket, mindössze öt fontért. Később viszont kiderült, hogy a szék 5000 font értékű gyémántot rejt magában. A szebb napokat is látott bútor a vásárlást követően hat évre a padlásra került, egy nap viszont Angus úgy döntött, hogy felújítja azt. Angela nagyon szépnek találta a megújult széket, de nem tulajdonított annak különösebb jelentőséget. Később viszont a férje gyémánt ékszerekkel kezdte meglepni őt.



- A házassági évfordulónkon Angus meglepett egy gyémánt gyűrűvel, a következő Valentin-napon pedig egy gyémánt fülbevalóval, húsvétkor pedig egy gyémánt brossal.  Mint kiderült, amikor a férjem újrakárpitozta a széket, gyémántokra bukkant, viszont ezt titokban tartotta és ékszereket készíttetett belőle nekem - fogalmazott Angela. Hozzátette, felértékeltették a gyémántokat és kiderült, hogy azok értéke együtt körülbelül 5000 font. - Csodálatos felfedezés volt számunkra és úgy tűnik, sohasem tudhatjuk, hogy mit rejt egy régi bútordarab - tette hozzá.



(Metro)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!