Nagyvilág

2016.08.25. 13:17

A hangszóró, ami lámpa

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek tökéletes hangzást nyújtanak.

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek tökéletes hangzást nyújtanak.

Az LG Electronics számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb Bluetooth hangszórói az ideális audioeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról.

A PH2-t és a PH4-et olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket. Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük.

A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A hangszórók LED-visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé.

A bármely enteriőrbe kiválóan illeszkedő, szemet gyönyörködtető PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Az egyedülálló, gyertya formájú PH3 három színben lesz kapható — a készülékek öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg.

A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe. Ez a készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!